- Vištienos filė, 250 gramų
- Apelsinai, 2 vienetai
- Agurkas, 1 vienetas
- Brokoliai, 250 gramų
- Majonezas, 50 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Brokolius išskirstykite žiedynais, nupjaukite kotelius. Iš pradžių gerai pasūdytame vandenyje pavirkite juos (iš viso verda 4 minutes), tada sudėkite žiedynus (užtenka pavirti 2 min.). Nusunkite ir atvėsinkite.
Agurką supjaustykite kubeliais.
Apelsinus perpjaukite per pusę, išimkite minkštimą ir supjaustykite kubeliais.
Susmulkinkite dalį brokolių galvučių ir kotelių.
Vištieną išvirkite pasūdytame vandenyje, atvėsinkite, supjaustykite kubeliais.
Supjaustytus produktus sumaišykite su majonezu ir sudėkite į apelsinų žieveles (galima apipjaustyti kraštelius dantukais, kad būtų gražiau).
Papuoškite likusiais brokoliais ir žalumynais.