- Vištienos filė, 300 gramų
- Sūris, 150 gramų
- Vynuogės, 200 gramų
- Graikiniai riešutai, 150 gramų
- Salotų lapai, 6 vienetai
- Saulėgrąžų aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Majonezas, 150 gramų
- Druska
- Pipirai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Supjaustykite vištieną mažais gabaliukais, pabarstykite druska ir pipirais, apkepkite.
Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir sutarkuokite.
Sutarkuokite sūrį.
Susmulkinkite riešutus.
Perpjaukite vynuoges pusiau, išimkite kauliukus.
Išklokite indą salotų lapais, sluoksniuokite salotas: vištiena, majonezas, kiaušiniai, dalis riešutų, majonezas, sūris ir riešutai. Patepkite majonezu ir papuoškite vynuogėmis.
Atvėsinkite šaldytuve ir patiekite.
2013-04-11 21:54