Salotos su vynuogėmis ir vištiena

Salotos su vynuogėmis ir vištiena
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 300 gramų
  • Sūris, 150 gramų
  • Vynuogės, 200 gramų
  • Graikiniai riešutai, 150 gramų
  • Salotų lapai, 6 vienetai
  • Saulėgrąžų aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 150 gramų
  • Druska
  • Pipirai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite vištieną mažais gabaliukais, pabarstykite druska ir pipirais, apkepkite.

  2. Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir sutarkuokite.

  3. Sutarkuokite sūrį.

  4. Susmulkinkite riešutus.

  5. Perpjaukite vynuoges pusiau, išimkite kauliukus.

  6. Išklokite indą salotų lapais, sluoksniuokite salotas: vištiena, majonezas, kiaušiniai, dalis riešutų, majonezas, sūris ir riešutai. Patepkite majonezu ir papuoškite vynuogėmis.

  7. Atvėsinkite šaldytuve ir patiekite.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Viktorija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ty
2013-04-11 21:54
gjfrjrmffg
yu
2013-04-11 21:53
titkt