- Salotų lapai, 10 vienetų
- Maži pomidoriukai, 300 gramų
- Agurkai, 2 vienetai
- Česnakas, 2 skiltelės
- Žalumynai
- Pusriebė varškė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Žalumynus nuplaukite ir susmulkinkite.
Agurkus nuplaukite ir smulkiai sutarkuokite, nuspauskite sultis.
Sutarkuokite česnaką.
Smulkiai supjaustykite pomidorus. Viską sumaišykite.
Išplakite varškę, sudėkite į ją paruoštą masę ir vėl išplakite (tik nedėkite druskos ir prieskonių, nes sugadinsite).
Salotas nuplaukite, nusausinkite, ant kiekvieno lapo uždėkite varškės masės, suvyniokite. Padėkite į šaldytuvą 20-30 minučių. Patiekite papuošę petražolėmis.
2016-05-13 08:28