- Baltos pupelės, 300 gramų
- Pievagrybiai, 400 gramų
- Morka, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Rūgštūs obuoliai, 2 vienetai
- Majonezas, 250 gramų
- Druska
- Svogūnų laiškai, 1 pundelis
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išmirkinkite pupas ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Baigiant virti, įberkite į vandenį 1 šaukštelį cukraus. Nusunkite ir atvėsinkite.
Pievagrybius nuplaukite, nulupkite, supjaustykite ir apkepkite, sudėkite 1 smulkintą svogūną ir dar pakepinkite.
Morką išvirkite ir smulkiai supjaustykite.
Obuolius nulupkite, nuimkite nuo silkės odą ir pašalinkite ašakas. Viską supjaustykite kubeliais.
Sumaišykite turimus komponentus su majonezu, papuoškite iš svogūno padaryta gėlyte ir smulkintais svogūnų laiškais.