- Paprika, 1 vienetas
- Virti ryžiai, 1 stiklinė
- Svogūnų laiškai, 2 vienetai
- Citrinos sultys, 5 valgomieji šaukštai
- Malti juodieji pipirai
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Vyšniniai pomidorai, 4 vienetai
- Smulkinta virta vištiena, 3 stiklinės
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Papriką supjaustykite kubeliais, svogūnų laiškus kaip galima labiau susmulkinkite. Pomidorliukus perpjaukite į 4 dalis.
Sumaišykite dubenyje ryžius, svogūnų laiškus, pomidorus, vištieną, prieskonius, paskaninkite druska ir išmaišykite.
Užpilkite alyvuogių aliejaus ir citrinos sulčių mišiniu.