- Įvairūs salotų lapai, 150 gramų
- Pomidoras, 1 vienetas
- Agurkas, 1 vienetas
- Lašišų filė, 250 gramų
- Grūdėtosios garstyčios, 20 gramų
- Sojos padažas, 20 gramų
- Medus, 20 gramų
- druska, pipirai, 1 žiupsnelis
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Salotų lapus perplaukite, palikite apdžiūti, o tuomet suplėšykite. Sumaišykite su kubeliais pjaustytu agurku ir pomidoru.
Lašišos odelę atsargiai nupjaukite, žuvį supjaustykite gabaliukais ir apkepinkite gerai įkaitintame aliejuje. Dėkite į salotas.
Salotas užtaisykite užpilu iš medaus, garstyčių, sojos padažo, druskos ir pipirų.
Salotas galite ruošti ir su silpnai sūdyta ar rūkyta lašiša.