Salotos su kepta lašiša

Salotos su kepta lašiša
Ingredientai:
  • Įvairūs salotų lapai, 150 gramų
  • Pomidoras, 1 vienetas
  • Agurkas, 1 vienetas
  • Lašišų filė, 250 gramų
  • Grūdėtosios garstyčios, 20 gramų
  • Sojos padažas, 20 gramų
  • Medus, 20 gramų
  • druska, pipirai, 1 žiupsnelis
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Salotų lapus perplaukite, palikite apdžiūti, o tuomet suplėšykite. Sumaišykite su kubeliais pjaustytu agurku ir pomidoru.

  2. Lašišos odelę atsargiai nupjaukite, žuvį supjaustykite gabaliukais ir apkepinkite gerai įkaitintame aliejuje. Dėkite į salotas.

  3. Salotas užtaisykite užpilu iš medaus, garstyčių, sojos padažo, druskos ir pipirų.

  4. Salotas galite ruošti ir su silpnai sūdyta ar rūkyta lašiša.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą