Salotos su grybais pasninko periodu

Salotos su grybais pasninko periodu
Ingredientai:
  • Marinuoti grybai, 300 gramų
  • Bulvės, 2 vienetai
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Žalieji žirneliai, 50 gramų
  • Žalumynai, 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves išvirkite, nulupkite, atvėsinkite ir supjaustykite kubeliais.

  2. Susmulkinkite žalumynus, sutarkuokite česnaką.

  3. Supjaustykite svogūną pusžiedžiais.

  4. Viską sumaišykite ir sudėkite žirnelius, nuplautus grybus.

  5. Prieš patiekdami apšlakstykite salotas aliejumi.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Jolanta
» Rašyti komentarą