- Vištienos filė, 500 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Morkos, 200 gramų
- Pievagrybiai, 500 gramų
- Sūris, 300 gramų
- Graikiniai riešutai, 200 gramų
- Burokėliai, 2 vienetai
- Česnakas, 1 skiltelė
- Majonezas, 300 gramų
- Druska
- Pipirai
- Svogūnas
- Lietiniai blynai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Išvirkite morkas, burokėlius, kiaušinius.
Supjaustykite svogūną ir grybus, atskirai apkepkite.
Virtus kiaušinius ir sūrį supjaustykite kubeliais.
Sutarkuokite riešutus.
Viską sumaišykite su majonezu, sudėkite į lėkštę, formuodami kalniuką.
Paruoškite papuošimus: iš miltų, vandens ir druskos iškepkite 2-3 blynus. Sumaišykie smulkiai tarkuotus burokėlius ir česnaką, sumaišykite su pora šaukštų majonezo. Aptepkite blynus paruošta mase, susukite voleliu ir supjaustykite riekutėmis. Išdėliokite ant salotų ir patiekite.
2013-04-09 16:08