Salotos „Rojalis“

Salotos „Rojalis“
Ingredientai:
  • Vištiena, 500 gramų
  • Pievagrybiai, 300 gramų
  • Švieži agurkai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Sūris, 100 gramų
  • Majonezas, 400 gramų
  • Alyvuogės, 12 vienetų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną išvirkite pasūdytame vandenyje, atvėsinkite, supjaustykite šiaudeliais.

  2. Apkepkite supjaustytus grybus.

  3. Sutarkuokite agurkus.

  4. Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir taip pat sutarkuokite.

  5. Dalį sūrio supjaustykite plonomis juostelėmis, dalį sutarkuokite.

  6. Sluoksniuokite formuodami rojalį: vištiena, majonezas, kepti grybai, majonezas, agurkai, majonezas, kiaušiniai, majonezas, sūris.

  7. Papuoškite sūrio juostelėmis ir alyvuogėmis. Papildomai galima papuošti iš morkų ir petražolių padarytomis rožytėmis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Daiva
» Rašyti komentarą
» Komentarai
albinute
2013-09-24 10:11
Super labai grazu,ir skanu.