- Vištienos krūtinėlė, 500 gramų
- Svogūnai, 3 vienetai
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Marinuoti pievagrybiai, 400 gramų
- Bulvės, 2 vienetai
- Sūris, 200 gramų
- Konservuoti ananasai, 1 skardinė
- Majonezas, 400 gramų
- Granatas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vištieną išvirkite su prieskoniais (druska, pipirai, lauro lapai), atvėsinkite ir supjaustykite kubeliais.
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, užpilkite verdančiu vandeniu, palaikykite 10-15 minučių, nuplaukite šaltu vandeniu ir pamarinuokite (vanduo, cukrus, actas, druska). Sūrį sutarkuokite.
Kiaušinius ir bulves išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir stambiai sutarkuokite.
Sluoksniuokite salotas: svogūnai, majonezas, vištiena, bulvės, grybai, kiaušiniai, majonezas, sūris, majonezas.
Papuoškite ananasais ir greipfruto sėklomis.