- Rūjytas kumpis/virta vištiena, 300 gramų
- Džiovintos slyvos, 200 gramų
- Pievagrybiai, 400 gramų
- Švieži agurkai, 2 vienetai
- Korėjietiškos morkos, 200 gramų
- Majonezas, 300 gramų
- Kiaušinis, 1 vienetas
- Sūrūs sausainukai, 10 vienetų
- Špinatų lapai, 7 vienetai
- Ridikėliai, 4 vienetai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Mėsytę, slyvas ir agurkus supjaustykite plonais šiaudeliais.
Išvirkite kiaušinį, atskirkite trynį nuo baltymo.
Pievagrybius supjaustykite, pabarstykite druska, pipirais, apkepkite aliejuje.
Sluoksniuokite salotas: mėsytė, majonezas, slyvos, pievagrybiai, majonezas, agurkai, majonezas, korėjietiškos morkos, majonezas.
Papuoškite salotas ridikėlių riekutėmis (galima nudažyti kopūstų sultimis), į gėlyčių viduriukus įdėkite trynio. Susmeikite špinatų lapus, išdėliokite aplink salotas sausainukus.
2013-11-23 22:31