Salotos „Našlaitės“

Salotos „Našlaitės“
Ingredientai:
  • Rūjytas kumpis/virta vištiena, 300 gramų
  • Džiovintos slyvos, 200 gramų
  • Pievagrybiai, 400 gramų
  • Švieži agurkai, 2 vienetai
  • Korėjietiškos morkos, 200 gramų
  • Majonezas, 300 gramų
  • Kiaušinis, 1 vienetas
  • Sūrūs sausainukai, 10 vienetų
  • Špinatų lapai, 7 vienetai
  • Ridikėliai, 4 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsytę, slyvas ir agurkus supjaustykite plonais šiaudeliais.

  2. Išvirkite kiaušinį, atskirkite trynį nuo baltymo.

  3. Pievagrybius supjaustykite, pabarstykite druska, pipirais, apkepkite aliejuje.

  4. Sluoksniuokite salotas: mėsytė, majonezas, slyvos, pievagrybiai, majonezas, agurkai, majonezas, korėjietiškos morkos, majonezas.

  5. Papuoškite salotas ridikėlių riekutėmis (galima nudažyti kopūstų sultimis), į gėlyčių viduriukus įdėkite trynio. Susmeikite špinatų lapus, išdėliokite aplink salotas sausainukus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kyra
2013-11-23 22:31
mmmm....kaip nuostabiai atrodo turbut ir labai skanu))niam niam
Danutė
2013-04-02 20:07
Labai gražu, manau bus ir skanu.Būtinai pabandysime...