- Ryžiai, 1 stiklinė
- Konservuoti kukurūzai, 1 stiklinė
- Raudonosios paprikos, 2 vienetai
- Svogūnų laiškai, 3 vienetai
- Petražolės, 1 pundelis
- Salotų lapai, 4 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Citrinos sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Medus, 1 arbatinis šaukštelis
- Garstyčios, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Paprikas supjaustykite kubeliais, kukurūzus nusunkite.
Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus, petražoles ir salotas.
Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje ir atvėsinkite.
Sumaišykite ryžius ir daržoves, užpilkite padažu ir palikite pastovėti 15 minučių. Padažas: supilkite į aukštą indą aliejų, citrinos sultis, medų, garstyčias ir prieskonius, plakite, kol užpilas sutirštės.