- Silkės, 2 vienetai
- Grybai (pievagrybiai ar kt.), 400 gramų
- Svogūnas, 1 vienetas
- Bulvės, 4 vienetai
- Majonezas, 250 gramų
- Morkos, 4 vienetai
- Druska
- Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išimkite iš žuvies ašakas, silkes supjaustykite gabaliukais.
Išvirkite bulves ir morkas, nulupkite, sutarkuokite.
Kiaušinius išvirkite ir sutarkuokite, dalį baltymų atidėkite papuošimui.
Apkepkite aliejuje grybus ir smulkintą svogūną, pabarstykite druska.
Susmulkinkite žalumynus.
Sluoksniuokite salotas: silkės, žalumynai, majonezas, bulvės, majonezas, grybai su svogūnais, kiaušiniai, majonezas, morkos. Ant salotų galo užtepkite majonezo ir uždėkite smulkintų baltymų.