- Virti ryžiai, 1 stiklinė
- Vištienos filė, 150 gramų
- Svogūnas, 1 vienetas
- Morka, 1 vienetas
- Burokėlis, 1 vienetas
- Krapai
- Petražolės
- Majonezas, 250 gramų
- Granatai papuošimui
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Iš ryžių lėkštėje formuokite kaukę, palikite skylutes akims. Sutepkite majonezu.
Vištieną iškepkite orkaitėje arba išvirkite pasūdytame vandenyje, supjaustykite ir sudėkite ant viršaus. Vėl pertepkite majonezu.
Susmukinkite svogūną (galima nuplikinti), sudėkite ant vištienos. Pertepkite majonezu.
Morką ir burokėlį išvirkite, nulupkite ir atskirai sutarkuokite.
Morką sudėkite ant svogūnų apatinėje kaukės dalyje, burokėlį - viršutinėje. Palikite salotas, kad įsigertų.
Papuoškite granatais, krapais ir petražolėmis.