- Vištienos filė, 300 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Grybai (marinuoti), 300 gramų
- Sūris, 150 gramų
- Konservuoti ananasai, 300 gramų
- Morkos, 2 vienetai
- Majonezas, 300 gramų
- Krapai
- Svogūnų laiškai
- Lydyto sūrio riekelės, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Išvirkite vištieną, atvėsinkite ir smulkiai supjaustykite.
Morkas išvirkite, nuvalykite ir stambiai sutarkuokite.
Stambiai sutarkuokite sūrį.
Išvirkite kiaušinius, atvėsinkite, nulupkite, atskirkite baltymus nuo trynių. Sutarkuokite atskirai.
Sluoksniuokite salotas: grybai, vištiena, majonezas, ananasai, sūris, majonezas, morkos, tryniai, majonezas, baltymai, majonezas.
Papuoškite salotas: susukite sūrio riekeles vamzdeliu, į vidų įkiškite po morkos juostelę. Kalijų kotelius ir lapelius padarykite iš svogūnų laiškų.
Pabarstykite krapais, palaikykite truputį šaldytuve ir patiekite.
2013-03-27 10:32