Salotos „Kalijos“

Salotos „Kalijos“
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Grybai (marinuoti), 300 gramų
  • Sūris, 150 gramų
  • Konservuoti ananasai, 300 gramų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Majonezas, 300 gramų
  • Krapai
  • Svogūnų laiškai
  • Lydyto sūrio riekelės, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite vištieną, atvėsinkite ir smulkiai supjaustykite.

  2. Morkas išvirkite, nuvalykite ir stambiai sutarkuokite.

  3. Stambiai sutarkuokite sūrį.

  4. Išvirkite kiaušinius, atvėsinkite, nulupkite, atskirkite baltymus nuo trynių. Sutarkuokite atskirai.

  5. Sluoksniuokite salotas: grybai, vištiena, majonezas, ananasai, sūris, majonezas, morkos, tryniai, majonezas, baltymai, majonezas.

  6. Papuoškite salotas: susukite sūrio riekeles vamzdeliu, į vidų įkiškite po morkos juostelę. Kalijų kotelius ir lapelius padarykite iš svogūnų laiškų.

  7. Pabarstykite krapais, palaikykite truputį šaldytuve ir patiekite.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
B.
2013-03-27 10:32
Nu nezinau,man kazkaip grybai ir ananasai nesiderina.Siaip grazu, bet skonis....
Asta
2013-03-25 15:16
man patiko
ZIEDE
2013-03-25 12:16
KAIP CIA GRAZU!Tikrai pasinaudosiu sia ideja-papuosima patiekalo!Aciukas.