- Burokėlis, 1 vienetas
- Bulvės, 3 vienetai
- Morka, 1 vienetas
- Lydytas sūrelis, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Marinuoti agurkai, 2 vienetai
- Grietinė, 150 gramų
- Augalinis aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Žirneliai ir granatų sėklos papuošimui
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Daržoves ir kiaušinius išvirkite atskirai, atvėsinkite.
Nulupkite, smulkiai sutarkuokite ir sumaišykite su grietinės ir aliejaus mišiniu.
Sluoksniuokite eglutės formos salotas: bulvės, burokėliai, morkos, pjaustyti agurkai, tryniai, lydytas sūrelis.
Viršutinis sluoksnis - tarkuotas baltymas.
Papuoškite žirneliais ir granatų sėklomis.