Salotos „Kalėdinė eglutė“

Salotos „Kalėdinė eglutė“
Ingredientai:
  • Burokėlis, 1 vienetas
  • Bulvės, 3 vienetai
  • Morka, 1 vienetas
  • Lydytas sūrelis, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Marinuoti agurkai, 2 vienetai
  • Grietinė, 150 gramų
  • Augalinis aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Žirneliai ir granatų sėklos papuošimui
Gaminimo instrukcija:
  1. Daržoves ir kiaušinius išvirkite atskirai, atvėsinkite.

  2. Nulupkite, smulkiai sutarkuokite ir sumaišykite su grietinės ir aliejaus mišiniu.

  3. Sluoksniuokite eglutės formos salotas: bulvės, burokėliai, morkos, pjaustyti agurkai, tryniai, lydytas sūrelis.

  4. Viršutinis sluoksnis - tarkuotas baltymas.

  5. Papuoškite žirneliais ir granatų sėklomis.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą