- Virta/rūkyta vištiena, 500 gramų
- Virti kiaušiniai, 4 vienetai
- Obuolys, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Sūris, 70 gramų
- Džiovintos slyvos, 50 gramų
- Graikiniai riešutai, 100 gramų
- Majonezas, 400 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Vištieną atskirkite nuo kaulų, supjaustykite nedideliais gabaliukais. Sukapokite kiaušinius.
Susmulkinkite svogūnus ir nuplikinkite.
Sutarkuokite sūrį ir obuolį.
Jei reikia, slyvas pamirkinkite ir supjaustykite mažais gabaliukais.
Formuokite ragą: vištiena, majonezas, svogūnai, kiaušiniai, majonezas, obuolys, sūris, majonezas.
Pabarstykite slyvomis, padėkite porai valandų į šaldytuvą. Prieš patiekdami padarykite majonezo "tinklelį" ir į kiekvieną "akutę" įdėkite po graikinio riešuto puselę. Iš pasirinktų vaisių ir daržovių padarykite gėlytes.