- Marinuoti pievagrybiai, 300 gramų
- Svogūnas, 1 vienetas
- Grietinė, 150 gramų
- Vištienos krūtinėlė, 300 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Majonezas, 400 gramų
- Konservuoti ananasai, 1 skardinė
- Kiviai, 3 vienetai
- Sūris, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Pasūdytame vandenyje išvirkite vištieną, atvėsinkite ir supjaustykite šiaudeliais.
Svogūną ir grybus supjaustykite, apkepkite su grietinės padažu.
Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir sutarkuokite.
Sutarkuokite sūrį.
Sluoksniuokite salotas: grybai su svogūnu, krūtinėlė, majonezas, kiaušiniai, majonezas, ananasai, majonezas, sūris.
Papuoškite nuluptais ir supjaustytais kiviais.