- Konservuotos/virtos pupelės, 1 skardinė
- Krabų lazdelės, 150 gramų
- Sūris, 150 gramų
- Svogūnų laiškai, 1 pundelis
- Alyvuogės, 9 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Raudona žuvis, 200 gramų
- Citrinos sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Aguonos, 1 valgomasis šaukštas
- Pipirai
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Nusunkite pupeles, smulkiai supjaustykite krabų lazdeles, sūrį, alyvuoges ir svogūnų laiškus.
Viską sumaišykite su alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis, pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais.
Salotas sudėkite į lėkštę, pabarstykite tarkuotu sūriu, papuoškite žuvimi, petražolėmis, alyvuogėmis, "žiedelius" pabarstykite aguonomis.