Salotos „Aguonos“

Salotos „Aguonos“
Ingredientai:
  • Konservuotos/virtos pupelės, 1 skardinė
  • Krabų lazdelės, 150 gramų
  • Sūris, 150 gramų
  • Svogūnų laiškai, 1 pundelis
  • Alyvuogės, 9 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Raudona žuvis, 200 gramų
  • Citrinos sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Aguonos, 1 valgomasis šaukštas
  • Pipirai
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:
  1. Nusunkite pupeles, smulkiai supjaustykite krabų lazdeles, sūrį, alyvuoges ir svogūnų laiškus.

  2. Viską sumaišykite su alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis, pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais.

  3. Salotas sudėkite į lėkštę, pabarstykite tarkuotu sūriu, papuoškite žuvimi, petražolėmis, alyvuogėmis, "žiedelius" pabarstykite aguonomis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Inga
» Rašyti komentarą