- Saliero gumbas, 1 vienetas
- Morkos, 3 vienetai
- Raudonos paprikos, 2 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Avokadai, 2 vienetai
- Apelsinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinos sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Greipfrutas, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Vyno actas, 1 valgomasis šaukštas
- Garstyčių milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Saliero gumbą ir morkas sutarkuokite arba supjaustykite šiaudeliais.
Paprikas supjaustykite juostelėmis, sėklas pašalinkite.
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, nuplikinkite ir nuvarvinkite.
Viską sumaišykite ir sudėkite į salotinę.
Avokadus nulupkite, perpjaukite, išimkite kauliukus. Minkštimą supjaustykite ir apipilkite apelsinų ir citrinų sulčių mišiniu.
Greipfrutą taip pat nulupkite ir supjaustykite.
Padažui sumaišykite aliejų, actą, druską, pipirus ir garstyčias.
Prieš patiekdami apipilkite salotas padažu, ant viršaus kaitaliodami sudėkite greipfrutą ir avokadus. Papuoškite petažolėmis.