Saldžios melionų ir vynuogių salotos su feta

Saldžios melionų ir vynuogių salotos su feta
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Salotų lapai arba špinatai, 75 gramai
  • Feta, 100 valgomųjų šaukštų
  • Vynuogės (be kauliukų), 1 sauja
  • Melionas, 500 gramų
  • Migdolų riekelės, 30 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenį išklokite salotų lapais, ant viršaus dėkite supjaustytą melioną, perpjautas pusiau vynuoges ir fetos kubelius, išmaišykite.

  2. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir pabarstykite migdolų riekelėmis. Skanaus!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą