- Tofu - sojų varškė, 1 vienetas
- Rapsų aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Kukurūzų miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Tamari padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Agavos arba klevų sirupas, 2 valgomieji šaukštai
- Sezamo aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
- Ryžių actas, 1 valgomasis šaukštas
- Sriracha padažas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- vandens, 1 valgomasis šaukštas
- Ryžiai, 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Išvirkite ryžius pagal nurodytas instrukcijas pakuotėje. Kol verda ryžiai, supjaustykite tofu ir pakepkite gerai įkaitinoje keptuvėje su aliejumi ant vidutinės ugnies apie 7-10 minučių.
Gerai išmaišykite kukurūzų miltus su vandeniu. Tuomet kitoje keptuvėje pakepkite likusius ingredientus padažui (įskaitant ir kukurūzus su vandeniu).
Kai tofu taps traškus ir švelniai paruduos, perkelkite jį į keptuvę, kurioje šyla padažas. Patiekite su ryžiais, galite pabarstyti svogūnų laiškų. Skanaus!