- Natūralus jogurtas, 1.5 stiklinės
- Riebus pienas, 0.25 stiklinės
- Medus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilės ekstraktas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Mėlynės, 0.5 stiklinės
- Supjaustytos braškės, 0.5 stiklinės
- Avietės, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Dubenyje iki vienalytės masės išmaišykite jogurtą, pieną (jei turite tik lieso - tiesiog įpilkite šiek tiek grietinėlės), medų ir vanilės ekstraktą.
Į ledukų formeles išdėliokite uogas, šaukštu ant viršaus užpilkite jogurto masės (tiek, kad formelės būtų užpildytos iki viršaus).
Šaldykite bent 5 valandas (geriausia - per naktį).
Galima valgyti kaip desertą ar tiesiog vietoj sveiko užkandžio.