- Sluoksniuota tešla, 500 gramų
- Varškė, 300 gramų
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Stambios razinos, 50 gramų
- Citrina, 1 vienetas
- Vanilinis cukrus, 10 gramų
- Miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Trynys, 1 vienetas
- Kiaušinis, 1 vienetas
- Vanduo, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Razinas išmirkinkite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir pavoliokite miltuose.
Varškę sumaišykite su kiaušiniu, tarkuota citrinos žievele, grietine, cukrumi ir trupučiu druskos. Išmaišykite, sudėkite vanilinį cukrų ir razinas. Dar kartą išmaišykite.
Iškočiokite tešlą, supjaustykite stačiakampiais gabalėliais, formuokite pyragėlius su įdaru.
Aptepkite tryniu, išplaktu su šaukštu vandens, kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie pusvalandį.