- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Varškė, 200 gramų
- Obuoliai, 2 vienetai
- Rudasis cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 50 gramų
- Cinamonas, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Obuolius supjaustykite plonomis riekelėmis.
Į keptuvę suberkite cukrų ir pakaitinkite, kol kiek patamsės. Tuomet dėkite sviesto, jam išsilydžius sudėkite plonai pjaustytas obuolių riekutes, berkite žiupsnelį cinamono. Viską kepkite apie 3 min.
Kiaušinius išplakite su varške. Galite įberti šiek tiek vanilinio cukraus. Gautą masę supilkite ant apkepintų obuolių. Uždenkite dangčiu ir ant nedidelės ugnies kepkite tol, kol masė pasipūs, o omleto apačia apskrus.
Omletą išverskite į lėkštę taip, kad obuoliai atsidurtų viršuje.
Originalus pasirinkimas pusryčiams!