- Miltai, 1.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Pienas, 1.25 stiklinės
- Kiaušinis, 1 vienetas
- Lydytas sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Vanilės ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
- Mėlynės, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Dėkite į didelį dubenį miltus, kepimo miltelius, įberkite druską, cukrų, vanilės ekstraktą, tuomet įpilkite pieną, įmuškite kiaušinį, suberkite mėlynes, ir viską gerai išmaišykite iki lengvo purumo.
Kepkite ant vidutinės kaitros, nelipnioje keptuvėje ant lydyto sviesto. Kepkite blynus iš abiejų pusių, kol jie pasidarys tamsios aukso spalvos. Galite patiekti su klevų sirupu. Skanaus!