Ryžių ir varškės pudingas

Ryžių ir varškės pudingas
Ingredientai:
  • Ryžiai, 200 gramų
  • Pienas, 600 mililitrų
  • Varškė, 400 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 100 gramų
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanduo, 400 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Ryžius užpilti vandeniu ir virti 5 min. Po to supilti pieną ir virti dar 15 minučių.

  2. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi ir sviestu. Baltymus išplakti atskirame dubenėlyje kartu su žiupsneliu druskos.

  3. Į trynius įmaišyti medų, vanilinį cukrų, varškę, ryžius (nusausintus) ir išplaktus baltymus.

  4. Gautą tešlą reiktų išplakti. Geriausia su mikseriu (apie 2-3 minutes).

  5. Supilstyti į kepimo formeles.

  6. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Larisa
» Rašyti komentarą