- Ryžiai, 200 gramų
- Morkos, 300 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Cukrus, 100 gramų
- Obuoliai, 2 vienetai
- Razinos, 50
- Kiaušiniai, 3
- Citrina, 1 vienetas
- Vanilinis cukrus, 1 žiupsnelis
- Pienas, 2 stiklinės
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Užvirinkite pieną, sudėkite nuplautus ryžius ir išvirkite tirštą košę. Sudėkite sviestą, cukrų,druską, kiaušinių trynius, tarkuotas morkas, vanilinį cukrų, nutarkuotą citrinos žievelę, nuplautas ir nusausintas razinas, skiltelėmis supjaustytus obuolius. Išmaišykite.
Įmaišykite gerai išplaktus baltymus, sudėkite į riebalais išteptą kepimo indą, kepkite vidutionio karštumo orkaitėje, kol atšoks nuo kraštų.
Patiekite su vaisiniu padažu.
2014-01-07 13:27