Ryžių ir morkų apkepas

Ryžių ir morkų apkepas
Ingredientai:
  • Ryžiai, 200 gramų
  • Morkos, 300 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Obuoliai, 2 vienetai
  • Razinos, 50
  • Kiaušiniai, 3
  • Citrina, 1 vienetas
  • Vanilinis cukrus, 1 žiupsnelis
  • Pienas, 2 stiklinės
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Užvirinkite pieną, sudėkite nuplautus ryžius ir išvirkite tirštą košę. Sudėkite sviestą, cukrų,druską, kiaušinių trynius, tarkuotas morkas, vanilinį cukrų, nutarkuotą citrinos žievelę, nuplautas ir nusausintas razinas, skiltelėmis supjaustytus obuolius. Išmaišykite.

  2. Įmaišykite gerai išplaktus baltymus, sudėkite į riebalais išteptą kepimo indą, kepkite vidutionio karštumo orkaitėje, kol atšoks nuo kraštų.

  3. Patiekite su vaisiniu padažu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Karolina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
renata
2014-01-07 13:27
o koks tinka tas vaisinis padazas ir kaip ji daryti