- Višta, 1 vienetas
- Ryžiai, 200 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Sultinys, 600 mililitrų
- Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Fermentinis sūris, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Patroškinkite nedidelę vištą. Ryžius išplaukite, nusausinkite ir pakepinkite svieste, kol paruduos.
Supilkite į ryžius sultinį, pavirkite, tada įdėkite padažo arba pomidorų tyrės, druskos, pipirų, uždenkite dangtį ir patroškinkite. Kai viskas išvirs, išmaišykite, sudėkite į kitą sviestu išteptą indą (iš pradžių sudėkite vištieną be kaulų, šviežius pjaustytus pomidorus, pabarstykite sutarkuotu sūriu, o tada - ryžius).
Apšlakstykite ištirpintu sviestu, dėkite į orkaitę, kad viskas sušiltų.