- Moliūgų sėklos, 1 stiklinė
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Džiovintas česnakas, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Malti juodieji pipirai, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Vanduo, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Užvirinkite vandenį, ištirpinkite jame 1 arbatinį šaukštelį druskos.
Suberkite moliūgų (arba cukinijų) sėklas ir virkite 15 minučių ant silpnos ugnies.
Išgriebkite ir paskleiskite ant popierinio rankšluosčio.
Ištirpinkite sviestą, sumaišykite su likusia druska, pipirais, česnaku ir sėklomis, paskleiskite ant skardos ir kepkite orkaitėje, kol gražiai pagels.