- Rudieji ryžiai, 250 gramų
- Kvapusis moliūgas, 250 gramų
- Morkos, 150 gramų
- Svogūnas, 1 vienetas
- Kalendra, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kuminai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kokosų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Ruduosius ryžius 6-7 valandas pamirkykite vandenyje.
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Morkas ir moliūgą stambiai sutarkuokite.
Puode ištirpinkite kokosų aliejų, apkepkite svogūną, po to sudėkite tarkuotas daržoves, suberkite kalendras, kuminus, druską ir gerai išmaišykite. Dar truputį pakaitinkite ir sudėkite perplautus ryžius.
Įpilkite 2 stiklines vandens (arba tiek, kiek nurodyta ant pakuotės), uždenkite dangčiu, užvirinkite, sumažinkite temperatūrą iki vidutinės ir nemaišydami virkite apie 20-30 minučių.