- Rigatoni (arba kitos rūšies) makaronai, 300 gramų
- Šviežias agurkas, 1 vienetas
- Vyšniniai pomidorai, 2 saujos
- Raudonas svogūnas, 1 vienetas
- Petražolės, 1 sauja
- Malti juodieji pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
- Avokadai, 2 vienetai
- Citrina, 1 vienetas
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnako milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Čili milteliai, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Kalendra, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Išvirkite makaronus pagal pakuotėje nurodytas instrukcijas. Kol jie verda, nulupkite ir sutrinkite avokadus, supjaustykite pomidorus ir agurkus, pasmulkinkite svogūną, petražoles ir kalendrą.
Išvirus makaronams, patiekite juos į lėkštę, o ant viršaus uždėkite smulkintus ingredientus, taip pat užberkite prieskonių ir užspauskite šviežios citrinos sulčių. Skanaus!