Raguolių ir šokolado pudingas

Raguolių ir šokolado pudingas
Ingredientai:
  • Rageliai (croissant), 6 vienetai
  • Pienas, 80 mililitrų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kiaušinio tryniai, 1 vienetas
  • Šokoladas, 100 gramų
  • Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir pasiruoškite 6 molinius indelius.

  2. Suplėšykite ragelius į 2-3 cm dydžio gabaliukus ir pusę jų išdėliokite į indelius.

  3. Susmulkinkite šokoladą mažais gabaliukais ir pabarstykite ant suplėšytų ragelių.

  4. Ant viršaus uždėkite likusius ragelių gabaliukus.

  5. Dubenyje išplakite kiaušinį, kiaušinio trynį, cukrų, pieną ir grietinėlę.

  6. Išpilstykite masę į indelius ant ragelių ir ant kiekvieno iš jų padėkite po mažą gabalėlį sviesto.

  7. Dėkite į orkaitę ir kepkite 15 minučių.

  8. Tiekite karštą arba kambario temperatūros.

  9. Beje, šiam receptui tikrai nereikia idealaus tikslumo, o desertas labai skanus ir ypatingai paprastas!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą