Rageliai su šokoladu

Rageliai su šokoladu
Ingredientai:
  • Pieniškas šokoladas, 150 gramų
  • Kiaušinis, 1 vienetas
  • Sviestas arba margarinas, 20 gramų
  • Sluoksniuota mielinė tešla, 500 gramų
  • Cukrus, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Šokoladą susmulkinkite, tešlą plonai iškočiokite, supjaustykite stačiakampiais, o šiuos - trikampiais.

  2. Ant trikampio pagrindo uždėkite šokolado ir suvyniokite tešlą voleliu.

  3. Sudėkite ragelius ant riebalais išteptos skardos, patepkite kiaušinio ir cukraus plakiniu,kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20-30 minučių

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Irma
» Rašyti komentarą