Pyragėliai su lydytu šokoladu

Pyragėliai su lydytu šokoladu
Ingredientai:
  • Sviestas, 100 gramų
  • Cukraus pudra, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kiaušinio tryniai, 2 vienetai
  • Miltai, 6 valgomieji šaukštai
  • Šokoladas, 50 gramų
  • Grietinėlė, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpintą sviestą ir šokoladą sumaišykite su cukraus pudra, supilkite kiaušinio ir kiaušinio trynio plakinį, miltus, išmaišykite. Padalinkite skystą tešlą į paruoštas kepimui formeles.

  2. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Kepkite pyragėlius 15 min.

  3. Išimkite ir leiskite 1 minutę pastovėti. Rūpestingai peiliu apipjaukite aplink pyragėlius ir išimkite į desertinę lėkštutę.

  4. Patiekite nedelsiant, papuošimui naudokite pliektą grietinėlę.

Porcijų skaičius: 2
» Rašyti komentarą