- Sviestas, 100 gramų
- Cukraus pudra, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kiaušinio tryniai, 2 vienetai
- Miltai, 6 valgomieji šaukštai
- Šokoladas, 50 gramų
- Grietinėlė, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Ištirpintą sviestą ir šokoladą sumaišykite su cukraus pudra, supilkite kiaušinio ir kiaušinio trynio plakinį, miltus, išmaišykite. Padalinkite skystą tešlą į paruoštas kepimui formeles.
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Kepkite pyragėlius 15 min.
Išimkite ir leiskite 1 minutę pastovėti. Rūpestingai peiliu apipjaukite aplink pyragėlius ir išimkite į desertinę lėkštutę.
Patiekite nedelsiant, papuošimui naudokite pliektą grietinėlę.