- Varškė, 500 gramų
- Svogūnas, 1 vienetas
- Miltai, 400 gramų
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Kopūstas, 1 vienetas
- Virti kiaušiniai, 3 vienetai
- Prieskoniai, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Tešla: išminkykite varškę, nugesintą su grietine sodą ir miltus (neturi lipti prie rankų).
Kopūstų įdaras: pakepinkite susmulkintą svogūną, sudėkite pjaustytą kopūstą, įpilkite truputį vandens, įberkite prieskonių, viską patroškinkite, kol suminkštės. Atvėsinkite ir sumaišykite su virtais kapotais kiaušiniais.
Pyragėliai: iškočiokite tešlą ir formuokite pyragėlius. Kepkite įkaitintoje keptuvėje ant silpnos ugnies arba orkaitėje.
2012-06-21 09:47