- Sluoksniuota tešla, 500 gramų
- Faršas, 300 gramų
- Marinuoti grybai, 200 gramų
- Svogūnas, 1 vienetas
- Morka, 1 vienetas
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Svogūną susmulkinkite, morką sutarkuokite. Apkepkite kartu aliejuje, kol pagels.
Sudėkite grybus, faršą, įberkite druskos. Kepkite 7-10 minučių.
Atšildykite tešlą, supjaustykite 7x7 cm dydžio kvadratukais. Į vidurį įdėkite įdaro, kraštus užlenkite ir apriškite juostele iš tešlos arba siūlu.
Aptepkite tryniu ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje kol kepinėliai gražiai paruduos (apie 40 minučių).