- Kiaušiniai, 10 vienetų
- Cukrus, 250 gramų
- Miltai, 8 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 100 gramų
- Džiūvėsėliai, 1 valgomasis šaukštas
- Varškė, 500 gramų
- Razinos, 2 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Marmeladas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Išsukite su cukrumi 5 trynius, išmaišykite su miltais ir vaniliniu cukrumi. Atskirkite nuo baltymų ir ištrinkite su cukrumi.
Išplakite iki putų baltymus ir atsargiai juos įmaišykite. viską supilkite į riebalais išteptą kepimo formą, kepkite apie pusvalandį. Patepkite marmeladu.
Viršutinis sluoksnis: ištrinkite su cukrumi varškę ir sviestą, sudėkite 5 trynius, krakmolą ir vanilinį cukrų.
Suberkite išmirkintas razinas, sudėkite išplaktus baltymus. Atsargiai viską išmaišykite ir supilkite ant iškepusio pagrindo.
Kepkite tokioje pat temperatūroje dar pusę valandos.