- Manai, 180 gramų
- Vanduo, 250 mililitrų
- Vanilinis cukrus
- Cukrus
- Cinamonas
- Aliejus, 100 mililitrų
- Kakava, 3 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Kepimo milteliai arba soda, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Džiovinti vaisiai
- Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Sumaišykite dideliame dubenyje manus, cukrų, vanilinį cukrų ir cinamoną, užpilkite stikline vandens ir porą valandų palaikykite. Kiek dėti cukraus, priklauso nuo jūsų, tačiau jeigu dėsite daug vaisių, turėkite omenyje, kad jie taip pat suteiks pyragui saldumo.
Supilkite aliejų, išmaišykite.
Suberkite kakavą, persijotus miltus ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite.
Sudėkite vaisius, jeigu turite - nepamaišys ir sauja kita riešutų. Išmaišykite.
Masę supilkite į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą formą, kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 45 minutes. Patikrinkite mediniu pagaliuku, ar iškepė.
Pyragą atvėsinkite, išimkite iš formos ir pabarstykite cukraus pudra.