- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Mielės, 40 gramų
- Pienas, 0.5 litro
- Sviestas, 100 gramų
- Cukrus, 50 gramų
- Šviežias kopūstas, 1 kilogramas
- Svogūnas, 1 vienetas
- Pipirai
- Druska
- Miltai, 200 gramų
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išsukite kiaušinius su cukrumi, palengva supilkite pakaitintą pieną, sudėkite mieles, druską ir miltus. Išminkykite tešlą ir palikite 2-3 val. šiltoje vietoje.
Supilkite į tešlą ištirpintą sviestą, minkykite, kol nustos lipti.
Įdarui kopūstus supjaustykite, pamirkinkite, pasūdykite ir apkepkite aliejuje, sumaišykite su kepintais svogūnais, įberkite pipirų.
Iš tešlos lipinkite krokodiliuką (kaip parodyta nuotraukoje), pakildinkite apie pusvalandį ir kepkite orkaitėje.
2019-01-13 16:49