- Miltai, 3 stiklinės
- Kakava, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 5 gramai
- Kiaušinis, 1 vienetas
- Cukrus, 100 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Soda, 5 gramai
- Tarkuotas šokoladas, 1 stiklinė
- Pienas, 90 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, kakavą, sodą, druską ir sviestą.
Suberkite šokoladą, supilkite pieną ir įmuškite kiaušinį. Išmaišykite. Padalinkite tešlą į kelias dalis.
Pyragaičius kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 25 minutes.
Atvėsinkite ir pabarstykite tarkuotu šokoladu.