Purūs varškėtukai

Purūs varškėtukai
Ingredientai:
  • Varškė, 200 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 žiupsnelis
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 5 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Manai, 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išsukite varškę, cukrų ir kiaušinius.

  2. Sudėkite sviestą, manus, kepimo miltelius ir grietinę, išmaišykite iki vienalytės masės.

  3. Kepkite keksiukų formelėse vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį.

  4. Atvėsinkite ir patiekite su grietine ar uogiene.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Valentina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Irma
2016-11-13 16:47
Kokiosevformelese geriausia kepti kad nepriliptu?
Laima Simkuviene
2013-10-12 19:57
Aciu uz receptuka,man patiko