- Miltai, 0.25 stiklinės
- Pienas, 1 stiklinė
- Druska, 1 žiupsnelis
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Maltas cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Vanilės ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Batonas arba balta duona, 12 riekių
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Dubenyje sumaišykite miltus, pieną, druską, kiaušinius, cinamoną, cukrų ir vanilės ekstraktą.
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus ant vidutinio stiprumo ugnies.
Paruoštame mišinyje pavoliokite riekutes ir kepkite iį abiejų pusių, kol gražiai pagels. Patiekite karštus.
Šis receptas šiek tiek skiriasi nuo klasikinio - čia naudojami ir miltai. Jų dėka skrebučiai išeina geriau.