- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Pienas, 200 mililitrų
- Sviestas, 50 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Kiaušinius šiek tiek išplakite su pienu, pagardinkite druska.
Stiklinį indą, kurį galima dėti į orkaitę, patepkite sviestu, į jį supilkite plaktus kiaušinius.
Stiklinį indą įstatykite į kitą indą su vandeniu, vandens turi būti tiek, kad apsemtų stiklinį indą iki pusės.
Šiuos indus įstatykite į iki 200C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 30 min.
Ant omleto viršaus uždėkite kelis sviestu gabaliukus ir palikite orkaitėje dar 5 min.
Omletą padalinkite porcijomis, tiekite su šviežiomis daržovėmis.
Šis omletas labai purus, švelnaus skonio, tiesiog tirpstantis burnoje.