Purus omletas

Purus omletas
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius šiek tiek išplakite su pienu, pagardinkite druska.

  2. Stiklinį indą, kurį galima dėti į orkaitę, patepkite sviestu, į jį supilkite plaktus kiaušinius.

  3. Stiklinį indą įstatykite į kitą indą su vandeniu, vandens turi būti tiek, kad apsemtų stiklinį indą iki pusės.

  4. Šiuos indus įstatykite į iki 200C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 30 min.

  5. Ant omleto viršaus uždėkite kelis sviestu gabaliukus ir palikite orkaitėje dar 5 min.

  6. Omletą padalinkite porcijomis, tiekite su šviežiomis daržovėmis.

  7. Šis omletas labai purus, švelnaus skonio, tiesiog tirpstantis burnoje.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą