- Obuolių actas, 0.25 stiklinės
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Aitriųjų paprikų pagal skonį
- Malti kuminai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Virtos krevetės, supjaustytos, 450 gramų
- Konservuotos pupelės, 1 skardinė
- Vyšniniai pomidoriukai, supjaustyti, 1 stiklinė
- Didelė saldžioji paprika, supjaustyta, 1 vienetas
- Smulkinti laiškiniai svogūnai, 0.25 stiklinės
- Kapotos kalendros, 0.25 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Dideliame dubenyje išplakite aliejų, actą, kuminus, druską ir aitriąsias paprikas, sudėkite krevetes, nusunktas pupeles, pomidorus, saldžiąją papriką, svogūnus ir kalendras, viską išmaišykite.
Patiekite šaltas arba kambario temperatūros. Galima patiekti su tortilijomis, lavašu ar pita, tačiau skanu ir taip :)