- Virtos raudonos pupelės, 200 gramų
- Pupelių sultinys
- Grybai, 100 gramų
- Svogūnas, 1 vienetas
- Česnako skiltelė, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Sojų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Malti juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Svogūną ir grybus (bet kokius) susmulkinkite ir apkepkite aliejuje.
Sudėkite pupeles, pabarstykite pipirais. Uždenkie ir troškinkite 10-15 minučių. Jei reikia, įpilkite truputį sultinio.
Sudėkite česnaką, įpilkite sojų padažo. Viską sutrinkite smulkintuvu iki vienalytės masės. Galima įdėti žalumynų.
Paštetas skanus tiek šiltas, tiek šaltas. Patiekite su skrebučiais.