Pupelių ir grybų paštetas

Pupelių ir grybų paštetas
Ingredientai:
  • Virtos raudonos pupelės, 200 gramų
  • Pupelių sultinys
  • Grybai, 100 gramų
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Česnako skiltelė, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Sojų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Malti juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną ir grybus (bet kokius) susmulkinkite ir apkepkite aliejuje.

  2. Sudėkite pupeles, pabarstykite pipirais. Uždenkie ir troškinkite 10-15 minučių. Jei reikia, įpilkite truputį sultinio.

  3. Sudėkite česnaką, įpilkite sojų padažo. Viską sutrinkite smulkintuvu iki vienalytės masės. Galima įdėti žalumynų.

  4. Paštetas skanus tiek šiltas, tiek šaltas. Patiekite su skrebučiais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą