Puošnios salotos

Puošnios salotos
Ingredientai:
  • Virta/rūkyta mėsa, 300 gramų
  • Svogūnai, 4 vienetai
  • Sūris, 150 gramų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Majonezas, 400 gramų
  • Morkos, ridikėliai, burokėliai ir žalumynai papuošimui
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą supjaustykite šiaudeliais, svogūnus - pusžiedžiais (apkepkite, kol pagels).

  2. Apkepkite šiaudeliais supjaustytas morkas.

  3. Kiaušinius išplakite, iškepkite blynelius, atvėsinkite ir supjaustykite juostelėmis.

  4. Viską sumaišykite su majonezu, druska ir pipirais.

  5. Sudėkite į dubenį, pabarstykite tarkuotu sūriu, iš papuošimui skirtų daržovių padarykite gėlyčių žiedlapius, į viduriukus įdėkite tarkuoto sūrio ir papuoškite žalumynais.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Viktorija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Raimonda
2013-07-31 07:02
vaizdas- superinis...