- Virta/rūkyta mėsa, 300 gramų
- Svogūnai, 4 vienetai
- Sūris, 150 gramų
- Morkos, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Česnakas, 2 skiltelės
- Majonezas, 400 gramų
- Morkos, ridikėliai, burokėliai ir žalumynai papuošimui
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Mėsą supjaustykite šiaudeliais, svogūnus - pusžiedžiais (apkepkite, kol pagels).
Apkepkite šiaudeliais supjaustytas morkas.
Kiaušinius išplakite, iškepkite blynelius, atvėsinkite ir supjaustykite juostelėmis.
Viską sumaišykite su majonezu, druska ir pipirais.
Sudėkite į dubenį, pabarstykite tarkuotu sūriu, iš papuošimui skirtų daržovių padarykite gėlyčių žiedlapius, į viduriukus įdėkite tarkuoto sūrio ir papuoškite žalumynais.
2013-07-31 07:02