- Aliejus kepimui, 1 valgomasis šaukštas
- Pievagrybiai, 1.5 stiklinės
- Česnako milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sojų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Malti juodieji pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
- Čili dribsniai, 1 žiupsnelis
- Avokadas, 1 vienetas
- Citrina, 0.5 vieneto
- Sumuštinių duona, 4 riekės
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir suberkite riekelėmis supjaustytus grybus. Įberkite česnako miltelių, įpilkite sojų padažo, tada virkite ant vidutinės ugnies 8-10 minučių(tol, kol grybai karamelizuosis).
Pagardinkite iškeptus grybus juodaisiais pipirais, čili dribsniais ir kitomis pasirinktomis žolelėmis.
Dubenyje sutrinkite avokadą ir pagal skonį pagardinkite šviežios citrinos sultimis, druska ir pipirais. Patiekite su skrudinta duona ir mėgaukitės!