Prancūziškos salotos

Prancūziškos salotos
Ingredientai:
  • Salotų lapai, 400 gramų
  • Apelsinas, 1 vienetas
  • Raudonas svogūnas, 1 vienetas
  • Avokadas, 1 vienetas
  • Riešutai, 50 gramų
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Vyno actas, 1 valgomasis šaukštas
  • Medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Pipirai
  • Paprikos milteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Apelsiną nulupkite, padalinkite į skilteles, skilteles plonai supjaustykite.

  2. Plonai supjaustykite avokadą ir svogūną, susmulkinkite riešutus.

  3. Sumaišykite dubenyje suplėšytus salotų lapus, avokadą, riešutus, apelsiną ir svogūną.

  4. Atskirame inde sumaišykite aliejų, vyno actą, medų, cukrų, druską ir prieskonius, išplakite, užpilkite salotas ir patiekite. Papuošti galima alyvuogių puselėmis.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Irma
» Rašyti komentarą