- Su lupenom virtos bulvės, 8 vienetai
- Sūdyta lašiša, 400 gramų
- Svogūnas, 1 vienetas
- Majonezas, 300 gramų
- Granatų sėklos, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnų laiškai, 1 pundelis
- Druska
- Virti kiaušiniai, 8 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Bulves ir kiaušinius nulupkite. Atskirkite baltymus nuo trynių.
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite labai plonais pusžiedžiais, sudėkite į skardinę, pabarstykite druska ir gerai papurtykite.
Supjaustykite gabaliukais lašišą, sudėkite į lėkštę, ant viršaus užberkite svogūnų, užtarkuokite virtų bulvių, patepkite majonezu, sudėkite tarkuotus trynius, baltymus, vėl užtepkite majonezo ir papuoškite smulkintais svogūnų laiškais bei granatų sėklomis. Kiekvienas žemiau esantis sluoksnis turi "išlįsti".